Bögenhafen

Befolkningstal: ca. 5.000

Bögenhafen befinder sig på det højeste punkt af floden Bögen, der er sejlbar af store, flod-søgående skibe. Det fungerer som et lokalt markedscenter: varer fra Altdorf, Nuln og Marienburg kommer til Bögenhafen af floden, og handles til den lokale uld og vin. Bly og sølv, der bliver bragt ned fra bjergene, omlades her og sendes ud til alle dele af riget.

Bögenhafen hører officielt under Graf Wilhelm von Saponatheim’s domæne, men han foretrækker at forblive på sit eget slot, Castle Grauenburg, der ligger yderligere nede af floden, og har meget lidt at gøre med driften af byen. I stedet drives byen af et råd af Borgere, der består af repræsentanter fra flere handelshuse, de officielle guilds i byen og af Sigmar kirken (på vegne af alle de lokale kirker). Den sidste leder af rådet, Johannes Teugen, forsvandt under mystiske omstændigheder i et pakhus.

Byen er vært for en stor og berømt husdyrsfestival, den årlige Schaffenfest. Arrangementet begynder officielt på Mitterfruhl og varer i 3 dage, og det er der alle de vigtigste højtstående personer kommer, og unge riddere og adelsmænd vil flokkes om at konkurrere i ridderturneringen. Den store husdyrsauktion, for det meste får, løber også af staben i løbet af disse 3 dage. Købmænd og entertainere (såvel som mere eller mindre suspekte personager) af alle slags, begynder at etablere sig på festivalpladsen uden for bymurene på må og få, i flere uger før den officielle åbningsceremoni, og det meste af Jahrdrung måneden er der en lys festlig stemning i Bögenhafen, som når sit højdepunkt på Mitterfruhl dagen.

Særlige personer: Johan Teugen, Franz Steinhäger, Friedrich Magirius, Heironymus Ruggbroder

Bogenhafen map 1

Bögenhafen

When things go wrong mewldoom mewldoom